Welcome to Pascal Career Site

Here we introduce you to the Human Resource Department, your starting point as a prospective employee.

Hardware Test Engineer for Pro Audio

Hardware Test Ingeniør til Pro Audio (DK)

 

Virksomhedspræsentation

Pascal A/S udvikler og producerer lydsystemer til pro audio industrien. Vi er specialiseret i avancerede og kraftige forstærkerløsninger med høj virkningsgrad. Vores løsninger sælges over hele verdenen på OEM-basis, og indgår i en bred vifte af audio produkter. Pascal leverer teknologi til nogle af de mest kendte pro-lydmærker.

I Pascal har medarbejderne stor indflydelse på at forme og bevare arbejdskulturen og trivslen. En kultur der opfordrer alle til at dele deres ideer. Vores arbejdskultur er med til at skabe det gode samarbejde vi har med vores kunder, leverandører og underentreprenører. I 2022 blev Pascal igen Great Place to Work-certificeret.

 

Om stillingen

Til hovedkontoret i Herlev søger vi en ingeniør eller tekniker til produktionstest af højt ydende og kraftige forstærkerløsninger til pro-audio industrien. Du vil indgå som en del af Operations afdelingen og deltage i NPI projekter. Arbejdsopgaverne vil omfatte udvikling af nye produktionstestsystemer i tæt samarbejde med vores udviklingsingeniører, samt løbende support af vores produktionslinjer i Asien. Der skal påregnes cirka 10-40 rejsedage årligt.

Dine nøgleopgaver bliver:

 • Udarbejde kravspecifikationer og projektplaner for nye produktionstestsystemer.
 • Udvikle og opbygge komplette test-systemer indeholdende hardware, måleinstrumenter, testsekvenser, instrumentdrivere og dataopsamling.
 • Vejlede udviklingsingeniører i valg af fremstillingsteknologi, konstruktion og design baseret på dit kendskab til producerbarhed og dit brede faglige kendskab til måleprincipper, apparatkonstruktion, test software og test hardware.
 • Sikre, at det testudstyr, der anvendes i produktion, fungerer problemfrit samt supportere produktionslinjen ved produktionsstop.
 • Løsning af produktionstekniske problemer i tæt samarbejde med vores underleverandører.

 

Om dig:

 • Du er uddannet elektronikingeniør, elektronikteknolog eller lignende med interesse og speciale indenfor fejlfinding, målemetoder og produktionstest.
 • Du har erfaring med audio produkter, analog og digital elektronik, effektelektronik, og meget gerne med National Instruments LabView og TestStand.
 • Du kan lide at arbejde mere langsigtet i forbindelse med NPI projekter samtidig med, at du trives med at løse akutte driftsopgaver i en hektisk hverdag.
 • Du formår at sætte mål, prioritere dine opgaver og få dem løst – og du gør det med godt humør og i samarbejde med andre.
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk, da du får kontakt med både regionale og internationale samarbejdspartnere.

Vigtigst er det, at du brænder for elektronikken, gerne vil arbejde med test og fejlfinding af audio produkter og har viljen og evnerne til at lære nyt.

 

Du tilbydes mere end “blot” et job

Du har her en unik mulighed for at blive en del af et væksteventyr, og samtidig blive central i den videre udvikling af absolut førende forstærkerløsninger.

Du vil få faglige udfordringer i et miljø med meget engagerede, fagligt dygtige kollegaer, som vægter det sociale højt, og hvor tonen er uhøjtidelig og frem for alt humoristisk, men som også stiller høje krav til hinanden.

 

Du kan læse mere om Pascal A/S her: www.pascal-audio.com

Hvis du synes, det lyder som dig vi har brug for, send din ansøgning og CV til Claus Reckweg på e-mail [email protected]  

 

 

Location Herlev, Danmark Department Operations Deadline 27/01/2023 Contact Claus Reckweg, Sustaining Engineer [email protected] +45 3134 9440

  Application form
  Attach documents

  Upload your application, your resume/CV together with other relevant documents, e.g. diploma, statement from former employer etc. Please note that uploading of your document files may take several minutes depending on the upload speed of your internet access.


  click to browse application

  Upload


  click to browse cv

  Upload


  click to browse image

  Upload


  Location Herlev, Danmark Department Operations Contact Claus Reckweg, Sustaining Engineer [email protected] +45 3134 9440