Welcome to Pascal Career Site

Here we introduce you to the Human Resource Department, your starting point as a prospective employee.

Customer Consultant

Customer Consultant med shipping erfaring (DK)

 

Er du passioneret omkring kundeservice og logistik? Trives du i en travl hverdag, hvor du skal kommunikere med kunder, eksterne partnere og på tværs af organisationen? Er det et ekstra plus, hvis du får mulighed for at påtage dig  ansvaret for at udvikle rollen og styrke vigtigheden og forståelse for kundeservice, logistik og supply chain processer internt i Pascal?

Kan du sige ja til ovenstående, så er dette job noget for dig.

 

Pascal udvikler og producerer effektive forstærker- og højtalerløsninger og er førende specialister bl.a. indenfor kompakte forstærkermoduler til professionelt brug. Vores kunder er internationale brands, der typisk producerer aktive højtalere.

 

Stillingen:

Du vil blive en del af Pascals Supply Chain team og dit primære ansvarsområde vil være at sikre effektive og præcise leverancer til vores kunder, hvor du vil bruge dit naturlige kundeservicegen. Dit fokus vil være global ordreekspedition, shipping og at hjælpe vores kunder med svar på deres ordrerelaterede spørgsmål.  Du vil arbejde direkte med vores kunder, logistikpartnere samt contract manufacturers på globalt plan. Du vil indgå i et team med 3 dedikerede kolleger, og have reference til Director, Global Supply Chain. Det forventes at du vil være en aktiv del af den daglige drift, samt at du er med til at udvikle vores supply chain eksempelvis igennem forbedring og forankring af interne processer og systemer.

Du forventes at få en afgørende indflydelse på vores kunders opfattelse af Pascal, og dine evner indenfor shipping og logistik forventes at få stor betydning for vores måde at håndtere vores stigende globale fragt.

 

Dine nøgleopgaver bliver:

 • Kundernes point of contact vedr. leverancer og ordrestatus
 • Sikre en fejlfri ordrehåndtering samt besvarelse af kunders ordrerelaterede spørgsmål, herunder: ordreindtastning, fakturering, kreditering, forsendelse, returnering
 • Udvikle strukturede og forbedrede processer indenfor shipping og logistik
 • Håndtere global fragt med primært afsæt fra Asien til Europa og USA
 • Samarbejde med interne afdelinger ift. behov for fragtløsninger

 

Har du denne profil:

 • Relevant baggrund og/eller uddannelse inden for Supply Chain / Shipping / Customer Service
 • 2-4 års erfaring fra lignende stilling, gerne fra en international virksomhed
 • ERP system forståelse, kendskab til Dynamics 365 BC vil være fordel, men ikke et krav
 • Selvkørende i Microsoft Office (Outlook, Excel, Powerpoint)
 • Du trives i et dynamisk miljø med højt til loftet, hvor din personlighed og professionalisme gør dig i stand til at samarbejde på tværs af alle lag med både interne og eksterne kunder og partnere
 • Meget stærk personlig og professionel etik og integritet
 • Struktureret, analytisk og grundig
 • Energisk og løsningsorienteret
 • Flydende engelsk i skrift og tale

 

Du tilbydes mere end “blot” et job:

Du vil blive en del af et miljø i en virksomhed med meget engagerede, dynamiske kollegaer, som vægter det faglige og sociale højt, og hvor tonen er uhøjtidelig og frem for alt humoristisk. Pascal er en virksomhed, hvor du får frihed under ansvar, og hvor der bliver taget hånd om det sociale miljø. Herunder kan eksempelvis nævnes fri snack-bar til den lille sult, Tirsdags-træning for de friske og Vin-Smagning for de interesserede.

Pascal udvikler og producerer effektive forstærker- og højtalerløsninger og er førende specialister bl.a. indenfor kompakte forstærkermoduler til professionelt brug. Vores kunder er internationale brands, der typisk producerer aktive højtalere.

Pascal er kendt for at udfordre og udvikle løsninger, der bliver bemærket og anerkendt på markedet for audio produkter. Vi er overbeviste om, at væksten i virksomheden går hånd i hånd med udviklingen af den enkelte medarbejder. Dette giver sig til udtryk i fokus på personlig og faglig udvikling.

 

Lyder dette som dig?

Hvis du kan du se dig selv i ovenstående, bedes du snarest muligt sende en ansøgning og CV til blr@pascal-audio.com.

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Bjarke Løwe Røder, blr@pascal-audio.com eller på mobil 2420 1017.

Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed.

 

Om virksomheden:

Du kan læse mere om Pascal A/S her: www.pascal-audio.com

 

Location Herlev, Danmark Department Supply Chain Deadline 30/09/2022 Contact Bjarke Løwe Røder, Director of Global Supply Chain blr@pascal-audio.com +45 24 20 10 17

  Application form
  Attach documents

  Upload your application, your resume/CV together with other relevant documents, e.g. diploma, statement from former employer etc. Please note that uploading of your document files may take several minutes depending on the upload speed of your internet access.


  click to browse application

  Upload


  click to browse cv

  Upload


  click to browse image

  Upload


  Location Herlev, Danmark Department Supply Chain Contact Bjarke Løwe Røder, Director of Global Supply Chain blr@pascal-audio.com +45 24 20 10 17