Welcome to Pascal Career Site

Here we introduce you to the Human Resource Department, your starting point as a prospective employee.

Master Planner

Master Planning Manager til førende vækstvirksomhed inden for audio (DK)

 

Er du passioneret omkring planlægning og supply chain? Trives du i en travl hverdag, hvor du skal kommunikere med kunder, CMS og på tværs af organisationen. Er det et ekstra plus, hvis du får mulighed for at påtage dig  ansvaret for at udvikle rollen og styrke vigtigheden og forståelse for planning og supply chain processer internt i Pascal?

Kan du sige ja til ovenstående, så er dette job noget for dig.

 

Pascal udvikler og producerer effektive forstærker- og højtalerløsninger og er førende specialister bl.a. indenfor kompakte forstærkermoduler til professionelt brug. Vores kunder er internationale brands, der typisk producerer aktive højtalere.

 

Stillingen:

Du vil blive en del af Pascals Supply Chain team og dit primære ansvarsområde vil være at styre planlægningen af vores end-2-end Supply Chain. Dit fokus vil være demand planning, forecasting, og inventory planning. Du vil arbejde med at udvikle forretningsdelen af vores ERP system, Business Central (Dynamics 365) og andre planlægningsværktøjer. Du vil indgå i et team med 3 dedikerede kolleger, og have reference til Director, Global Supply Chain. Det forventes at du vil være en aktiv del af den daglige drift, samt at du er med til at udvikle vores supply chain eksempelvis igennem forbedring og forankring af interne processer og systemer.

Dine planer forventes at bringe afgørende input til S&OP møder, og du forventes at få en markant indflydelse på Pascals fortsatte vækstrejse.

 

Dine nøgleopgaver bliver:

 • Monitorere og sikre behovsplanlægning, forecasting og kapacitetskontrol, samt kommunikation med Contract Manufacturers
 • Inventory planning i vores regionale lagre (Asien, DK og US)
 • Opsætning og udvikling af vores planlægningssystemer
 • Sikre en skalerbar og agil supply chain der er afstemt med virksomhedens vækststrategi
 • Optimering af end-to-end supply chain processer
 • Månedlig KPI rapportering til ledelsen
 • Analyser af forretningsbeslutninger og nye initiativer
 • Udarbejde input til og deltagelse i S&OP møder
 • Vedligeholdelse og sikring af Master Data

 

Har du denne profil:

 • Relevant baggrund og/eller uddannelse inden for Supply Chain, S&OP erfaring vil være en fordel
 • 2-4 års erfaring fra lignende stilling, gerne fra en international virksomhed
 • ERP system forståelse, kendskab til Dynamics 365 BC vil være fordel, men ikke et krav
 • Erfaring med procesoptimering og implementering
 • Struktureret og analytisk, herunder erfaring med at lave udtræk og analysere data.
 • Energisk og løsningsorienteret
 • Flydende engelsk i skrift og tale

 

Du tilbydes mere end “blot” et job:

Du vil blive en del af et miljø i en virksomhed med meget engagerede, dynamiske kollegaer, som vægter det faglige og sociale højt, og hvor tonen er uhøjtidelig og frem for alt humoristisk.

Pascal udvikler og producerer effektive forstærkerløsninger og er førende specialister bl.a. indenfor kompakte forstærkermoduler til professionelt brug.  Vores kunder er internationale brands, der typisk producerer aktive højtalere.

Pascal er kendt for at udfordre og udvikle løsninger, der bliver bemærket og anerkendt på markedet for audio produkter. Vi er overbeviste om, at væksten i virksomheden går hånd i hånd med udviklingen af den enkelte medarbejder. Dette giver sig til udtryk i fokus på personlig og faglig udvikling.

 

Lyder dette som dig?

Hvis du kan du se dig selv i ovenstående, bedes du snarest muligt sende en ansøgning og CV til blr@pascal-audio.com.

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Bjarke Løwe Røder, blr@pascal-audio.com eller på mobil 2420 1017.

Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed.

 

Om virksomheden:

Du kan læse mere om Pascal A/S her: www.pascal-audio.com

 

Location Herlev, Danmark Department Supply Chain Deadline 30/09/2022 Contact Bjarke Løwe Røder, Director of Global Supply Chain blr@pascal-audio.com +45 24 20 10 17

  Application form
  Attach documents

  Upload your application, your resume/CV together with other relevant documents, e.g. diploma, statement from former employer etc. Please note that uploading of your document files may take several minutes depending on the upload speed of your internet access.


  click to browse application

  Upload


  click to browse cv

  Upload


  click to browse image

  Upload


  Location Herlev, Danmark Department Supply Chain Contact Bjarke Løwe Røder, Director of Global Supply Chain blr@pascal-audio.com +45 24 20 10 17